Voordelen wimperextensions

 • 24/7 mooie sprekende ogen!
 • Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling
 • Lengte, dikte en krul aangepast naar uw eigen stijl

Altijd een prachtige oogopslag

Op elk moment van de dag  mooie sprekende ogen. U kiest voor volle- en lange wimpers of wimpers met een natuurlijke uitstraling. Wimperextensions zijn losse wimperhaartjes die aan uw eigen wimperhaartjes worden geplakt. Ogen met volle wimpers lijken groter, openen uw gezicht en versterken uw uitstraling.

Mooi en vrouwelijk in iedere situatie

Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of die weinig tijd hebben voor dagelijkse make-upsessies. Ideaal om er onder alle omstandigheden  verzorgd en absoluut vrouwelijk uit te zien.

Zacht en natuurlijk

Bella Bellezza werkt met Blink en met Misencil wimperextensions. Onze gediplomeerde specialistes bevestigen wimper voor wimper een verlenging aan uw eigen wimperhaartjes. De lengte, dikte en krul van de extensions bepalen uw look. Wij kunnen u adviseren om hierin een goede keuze te maken.

Wij werken wij met 2 verschillende wimpermerken.

De wimpers van Misencil zijn van de meest luxe kwaliteit. Deze wimpers worden vervaardigd van hoogwaardige polyester en zijde, hierdoor zijn ze amper van echt haar te onderscheiden. Misencil wimperextensions zijn licht, flexibel, en mooi afgewerkt. Ons assortiment bevat een ruime keuze aan wimperextensions waarmee verschillende looks te creëren zijn.

Veiligheid

Kwaliteit, hygiëne en veiligheid staan bij Misencil op de eerste plaats.  Gemiddeld 10% van alle vrouwen heeft last van (allergische) reacties of lichte gevoeligheden aan oog en/of huid; met Misencil producten is dat slechts 1%. De kans op een allergische reactie met Misencil lijm is minimaal.

Verzorging van de wimpers

Dit is essentiëel om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw wimperextensions. De zorg hiervoor begint al bij de behandeling waar wij zorgvuldig de natuurlijke wimpers en oogleden reinigen met Misencil Wimpershampoo. Thuis kunt u met met een uitgebreide range aan reinigings- en verzorgingsproducten de wimperextensions verzorgen.

 

Algemene Do’s & Dont’s:

 • Oogreinigingsproducten op oliebasis mag u niet meer gebruiken, dit tast de lijm aan.
 • Wimperextensions laten sneller los als je vaak zwemt of de sauna bezoekt.
 • Een coating beschermt de lijm van de wimperextensions tegen vuil en vet
 • De lijm heeft een paar uur nodig om volledig uit te harden, Wimperextensions die net zijn aangebracht mogen enkele uren daarna niet nat worden.
 • Tijdens het slapen kunnen de wimperextensions scheef gaan staan, borstel de wimpers regelmatig met het (gratis) gekregen borsteltje.
 • Een wimperkrultang wordt afgeraden te gebruiken bij wimperextensions.

Behoud van je eigen wimpers:

 • Wrijf niet in je ogen.
 • Trek niet aan een extension ook al lijkt deze los te zitten.
 • Laat wimperextensions door de specialist verwijderen, doe dit niet zelf!

PRIJSLIJST

 

Blink One by One

Nieuwe set € 79,95
Refill na 2 weken € 25,00
Refill na 3 weken € 35,00
Refill na 4 weken € 45,00

 

Misencil One by One 

Nieuwe set € 89,95
Refill na 2 weken € 30,00
Refill na 3 weken € 40,00
Refill na 4 weken € 50,00

Wilt u een afspraak maken?
Bel 070-3585946
Of stuur een email naar: info@bellabel.nl