Waxen Den haag

Gedurende waxing nabij Den Haag maken we gebruik van Lycon wax. Dit is een natuurlijke substantie die verrijkt is met aromatisch oliën. We brengen de warme wax aan op je huid. Binnen een paar seconden omvat de wax alle ongewenste haartjes.

Vervolgens wordt de hars binnen een paar seconden hard. Doordat de haartjes aan de wax blijven hangen trekken we de wax samen met de haartjes van de huid af.

  • 25 jaar ervaring in het vak
  • Gespecialiseerd in waxing
  • Ingeschreven bij schoonheidsbranche ANBOS
  • Modernste technieken en betrouwbare apparatuur

Maak een afspraak voor een wax behandeling. Maak online een afspraak of neem contact met ons op. Graag helpen we je aan een gladde huid voor langere tijd.

 

Waxen bij Bella Bellezza

 

Waxen in Den Haag doe je bij Bella Bellezza. Professionele waxing zorgt voor een volkomen gladde en perfecte huid. Gedurende de behandeling maken we gebruik van de meest moderne technieken.

Op deze manier geniet je van een huid zonder harde stoppels, huidirritatie of ingegroeide haren. En dat voor wel 3-9 weken lang. Je scheermes heb je voorlopig niet meer nodig.

IMG_1821

Waarom kiezen voor wax?

Met waxen verwijder je alle haartjes inclusief de wortels. Het voordeel is dat je een zachte, gladde huid hebt, zonder harde stoppels, huidirritatie of ingroeiende haren. Ook werkt waxen heel goed bij intiemere delen van het lichaam want daar is het ook belangrijk om voor een langere periode een zachte, gladde huid te hebben.

Gladde huid zonder stoppels

Het resultaat van waxen in Den Haag? Een gladde en perfecte huid. We verwijderen de ongewenste haren inclusies de wortels. Ook dode huidcellen worden verwijderd. Waxing zorgt ervoor dat je een gladde huid hebt zonder stoppels, irritatie of ingegroeide haren.

Dankzij de waxmethode die wij gebruiken, ervaar je minder pijn dan bij een traditionele harsbehandeling. In het algemeen geldt: hoe vaker je een behandeling ondergaat, hoe minder pijn het op den duur doet. De haartjes laten immers steeds makkelijker los uit het haarzakje.

Van gezicht waxen tot brazilian wax

Bij ons instituut voor huidverbetering kun je verschillende delen van je lichaam laten waxen in Den Haag. Hierbij kun je denken aan de wenkbrauwen, de onderbenen, de rug of een brazilian wax. Bij onze salon kun je terecht voor een waxbehandeling voor:

  • Gezicht
  • Bovenlichaam
  • Onderlichaam
  • Schaamstreek

Maak een afspraak voor waxen in Den Haag

Maak een afspraak voor een waxing in Den Haag en geniet van een gladde en perfecte huid. Je kunt een afspraak maken via onze website. Kies de gewenste behandeling, selecteer een dag en tijdstip. Graag heten we je van harte welkom in onze salon.

Wanneer je vragen hebt of persoonlijk advies wenst kun je gerust contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in, bel naar 070-3585946 of mail naar info@bellabel.nl. Daarnaast zijn we ook bereikbaar via onze social media kanalen.