Valmont

Valmont

Waarom Valmont?

Het prestigieuze Zwitserse merk is op basis van celtherapie en wordt in Nederland door meer dan 100 exclusieve schoonheidsinstituten en spa’s verkocht. Bella Bellezza heeft gekozen voor Valmont omdat, dit merk al meer dan 25 jaar helpt de zichtbare tekenen van het ouder worden te verminderen. Het maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica en formuleert uiterst luxueuze anti-aging cosmetica met zichtbare resultaten en langdurige werkzaamheid. Dit zijn specifieke eigenschappen waar Bella Bellezza 100% achter staat.

Meest efficiënte methode

Bovendien loopt Valmont voorop in de ontwikkeling van celtherapie met de grondstoffen RNA (vertraagt huidveroudering) en DNA (volmaakt en verhoogt de werking van RNA). Uit onderzoek is gebleken dat deze grondstoffen de huid hydrateren, anti-oxideren en een regenererende werking hebben. Valmont is de meest efficiënte methode om alle typen van huidbeschadiging (zon, veroudering, herstel vochtarme huid, etc.) te behandelen. Dit kan door onze gebruik te maken van onze gezichtsbehandelingen óf door het thuisgebruik hiervan. 

Meer over Valmont

Wilt u meer lezen over het merk en over cellulaire cosmetica? Kijk dan eens op de website van Valmont waar u meer achtergrondinformatie vindt over o.a. ingrediënten. Uiteraard kunnen we u in de salon ook alles vertellen over dit merk en de bijbehorende behandelingen en producten. Kom langs voor een afspraak of informatie.