Seyo / TDA

Seyo / TDA

Wilt u een mooie, gladde huid die op natuurlijke wijze verjongd wordt? De focus van Bella Bellezza ligt op huidverbetering in plaats van op huidverzorging alleen. Onze getrainde specialistes bieden u een schoonheidsbehandeling op maat. Met behulp van onze merken, Dermalogica en DermaPen, heeft Bella Bellezza voor ieder huidprobleem een oplossing. Bella Bellezza is voortdurend op zoek naar producten en behandelingen die aantoonbaar uw huid in goede conditie houden en/of verbeteren.

Seyo / TDA bij Bella Bellezza

Behandeling

Tijdens de behandeling wordt de huid niet aangeraakt. De behandeling voelt aan als een zachte massage en is geschikt voor iedere huid en zowel voor vrouwen als voor mannen. Bij deze  behandeling transporteert een  jetstream van zuurstof actieve werkstoffen naar de diepere huidlaag

Hyaluronzuur N serums

SEYO TransDermal Application werkt met verschillende serums waardoor er altijd een gepaste behandeling is voor u. In tegenstelling tot andere hyaluron serums bereiken de Hyaluronzuur N serums de diepere lagen van de huid. De hyaluroncomplexen dringen door de opperhuid en bereiken in het diepe onderhuidse weefsel een langdurig effect.

De behandeling met Hyaluronzuur N5 is het best geschikt voor de huid tussen 20-40 jaar, Hyaluronzuur N10 is het best geschikt voor de huid > 40 jaar.

De Hyaluronzuur N serums zijn dermatologisch getest.

Geschikte huidindicaties

Wij kunnen uw onderstaande huidproblemen verhelpen met deze behandeling:

  • Beginnende kraaienpootjes
  • Expressielijntjes
  • Een huid die heeft geleden onder ziekte, zon en/of stress.