Pro Power Peel

Pro Power Peel Dermalogica

De Pro Power Peel is Dermalogica’s meest krachtige peeling. Met deze peeling behandelen wij huidzorgen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne aan. We maken gebruik van natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en –vernieuwing te stimuleren en de textuur en uitstraling van de huid te verbeteren.

Pro Power Peel bij Bella Bellezza

Voor de behandeling

Voordat de eerste peeling behandeling plaatsvindt, vindt er altijd eerst een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek zullen wij samen met u alle persoonlijke gegevens doornemen. Daarna zal er uitgebreid ingegaan worden op de behandeling zelf, uw verwachtingen, mogelijk resultaat en eventuele  contra-indicaties. Na akkoord worden er foto’s van uw gezicht gemaakt met de huidscanner Skin Observ520, met als doel het bepalen van ons startpunt van het te behalen resultaat. De eerste peeling zal altijd een 30 minuten peeling zijn om de huid te laten wennen aan deze peeling.

Pro Power Peel

Na de behandeling

Direct na de peeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer onze adviezen voor thuis worden opgevolgd zoals:

  • Gedurende deze periode een zonbescherming met minimaal factor 30 om de 2-3 uur op de huid aan te brengen
  • Blootstelling aan UV licht (zonlicht, zonnebank) en overmatige hitte vermijden tijdens en ten minste 2-4 weken na de peeling (afhankelijk van het huidtype)
  • Gebruik thuis enkel door ons geadviseerde huidverzorgingsproducten
  • Make-up, zwemmen, sauna, sport en exfoliëren van de huid pas zijn toegestaan wanneer roodheid en vervellen zijn verdwenen
  • Niet aan de velletjes trekken. Hierdoor kunnen namelijk wondjes en pigmentvlekken ontstaan.

Resultaat

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power peeling ondergaat.

In een Pro Power Peel behandeling worden geen onzuiverheden verwijderd. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een week voor deze behandeling een Dermalogica Skin treatment behandeling te boeken om je huid grondig te laten reinigen.

Als je via de “Online afspraak maken” button (rechts onderaan de pagina) een intakegesprek van 30 minuten boekt kost dit € 1,00. Wij brengen dit bedrag echter na het intakegesprek niet in rekening.