Paas·best:  in de beste kleren: “op zijn paasbest gekleed” (bron: van Dale woordenboek)

Hier willen wij  graag voor u een Paasbest  “gezicht” aan toevoegen: Een goed verzorgde- en optimaal gehydrateerde huid. Om dit te bereiken hebben we hieronder een aantal Paas best promoties voor u samengesteld die u in de komende weken gaan helpen om er tijdens de Paasdagen goed verzorgd uit te zien: 

1. Paas best Dermalogica behandeling

Behandeling van 45 minuten met een speciale Paas best prijs          van  € 53,75 i.p.v. € 62,50.

Deze behandeling bestaat uit:   Reiniging, milde exfoliatie (verwijderen van dode huidcellen), Hydrodermabrasie en afsluitend een voedend beauty masker      

 

 

 

2. SEYO TDA (TransDermal Application)

Dit is een computergestuurde behandeling voor huidverjonging en huidverbetering, waarbij de huid niet wordt aangeraakt. De behandeling zorgt ervoor dat rimpels en lijntjes minder zichtbaar worden. U kunt deze behandeling van een half uur los boeken echter voor het beste resultaat adviseren wij een kuur van minimaal 3 behandelingen. (meer informatie over TDA is te vinden onder deze link)

De eerste behandeling kunt u bij ons of via Treatwell boeken en de volgende twee behandelingen kosten dan gedurende de Paas best promotie iedere keer 10 euro minder:

1e behandeling € 39,95 (30 min.)
2e behandeling € 29,95 (30 min.)
3e behandeling € 19,95 (30 min.)

3. Een korting van 25% op een Dermalogica Skin treatment (60-, 75-, of 90 minuten)
Bij aankoop van:  
Dermalogica Rapid reveal peel*  (€ 90,00) of 
Dermalogica Overnight retinol repair** (€ 99,00)

* Rapid reveal Peel is de meest krachtige exfoliant voor thuisgebruik. Deze lichte, maar zeer effectieve peeling geeft een kickstart aan je cel vernieuwing om de huid te verstevigen.
+ Vermindert fijne lijntjes en rimpels
+ Egaliseert en verheldert
+ Zorgt voor een zichtbaar stralende huid

**  Dermalogica Overnight retinol repair  
Deze zeer krachtige nachtbehandeling bevordert cel vernieuwing en vermindert de tekenen vanhuidveroudering zoals rimpels en fijne lijntjes. 0.5% micro-ingekapseld Retinol helpt de collageenproductie en cel vernieuwing te stimuleren. Het product wordt gebruikt in combinatie met de unieke Buffer Cream (inclusief bij aankoop van Overnight Retinol Repair).

4. Dermalogica Powerful “ Paas best” Moisture Treatment
In elke stap van de behandeling wordt er aan het hydratatieniveau van de huid gewerkt met meerdere, op uw huid afgestemde producten, van Dermalogica. Het resultaat is een fris gevoel op de huid en vermindering van droogtelijntjes. Deze behandeling van 60 minuten nu voor de speciale prijs van  57,50 i.p.v. 77,50 (met Hyaluronzuur N5)
Wat doen we tijdens deze behandeling:

  •     Twee maal reinigen van de huid (Pre-cleanse en aan het huidtype aangepaste 2e reiniging)
  •     Exfoliatie (diepte reiniging)
  •     Inbrengen  hydraterende werkstoffen in diepere huidlagen (m.b.v. TDA)
  •     Skin Hydrating Masque
  •     Skin Hydrating Booster
  •     Moisturizer (dagcrème aanbrengen)