Over Bella Bellezza

Emilienne

Emilienne Lagas

Emilienne Lagas, eigenaresse van Bella Bellezza, is een door klanten, zeer gewaardeerd vakvrouw. Zij neemt meer dan vijfentwintig jaar ervaring mee in haar dagelijkse beroep als Schoonheidsspecialiste. Zij is voortdurend bezig met het verkennen van noviteiten uit de beauty branche en past deze toe in haar salon voor huidverbetering & (definitief) ontharen.

v2.i1263142.w720.h480

Missie

De doelstelling van Bella Bellezza is om de huid onze klanten optimaal te behandelen en te verzorgen . Wij richten ons op het verbeteren van uw huidconditie, met als resultaat een verzorgde en gezonde huid, en het verwijderen van ongewenste beharing.

Dit doen wij met behulp van moderne technieken, betrouwbare- en resultaatgerichte behandelingsapparatuur met Dermalogica als belangrijkste product voor behandelingen en thuisgebruik. Geen overdreven claims, trucs of valse beloften.

Professional

Opleidingen en specialisaties

Nadat Emilienne Lagas haar opleiding voor schoonheidsspecialiste met succes heeft afgerond in 1991, is zij in datzelfde jaar gestart met Bella Bellezza. Emilienne is zich altijd verder blijven ontwikkelen op het gebied van huidverbetering en zij heeft zich verdiept in alle vormen van (permanente) ontharing.

Ze behaalde aanvullende diploma’s en volgde cursussen in onder meer:

  •  Elektrisch ontharen
  •  IPL- en Lasertherapie
  • Microneedling
  • Anti-Aging
  • Acne therapie
  • Verwijderen van bloedblaasjes en steelwratjes zonder littekens

Kennisniveau

Het team van Bella Bellezza laat zijn kennisniveau en professionaliteit niet verslappen en blijft openstaan voor innovaties. Emilienne bezoekt regelmatig vaktrainingen, beurzen, congressen en seminars. Deze kennis past zij vervolgens weer toe tijdens het behandelen en adviseren van haar cliënten.

Vergoeding ziektekostenverzekeraars

Emilienne is kernlid van de ANBOS branchevereniging en laat al haar specialisaties registreren, waardoor haar cliënten in aanmerking kunnen komen voor vergoedingen van haar behandelingen door ziektekostenverzekeraars.