Elektrisch Ontharen Den Haag

Met elektrisch ontharen worden ongewenste haren in het gezicht of op het lichaam definitief verwijderd.
De haren van de “overbehaarde” huid worden haar voor haar behandeld door middel van een steriele/disposable naald waarbij de naald in het haarzakje wordt geschoven. In het haarzakje coaguleren (verbranden) we de haarpapil die vlak onder de haarwortel zit zodat hier geen nieuwe haar meer kan groeien. Ideaal voor kleine oppervlakken, alle haarkleuren, alle huidskleuren, alle seizoenen.

Elektrisch ontharen is niet geheel pijnloos. Wel kan de stroomsterkte aangepast worden aan de pijngrens, zodat het voor iedere cliënt goed te ondergaan is.

De behandelperiode varieert van enkele maanden tot soms 2 jaar. Bij aanvang van het ontharen zal de frequentie van behandelen regelmatig zijn, na een paar weken kunnen we bij de meesten klanten de behandel frequentie verlagen en of de behandeltijd verkorten. Terwijl vaak in het 2e jaar er maar incidenteel afspraken geboekt worden. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid haren en de grootte van het te behandelen gebied.

PRIJSLIJST
Electrisch ontharen
Tijd Bedrag
15 min. € 25,00
30 min. € 42,50
45 min. € 60,00
60 min. € 75,00

Aanvullende informatie:

  • U heeft meer haren dan u denkt (100 tot 500 haarzakjes per cm2), daarom duurt het langer dan u hoopt (anderhalf jaar gemiddeld)
  • Wat gaat u dat kosten: geld en geduld
  • Wat mag u ervan verwachten: gladde huid en veel gemak
  • Graag boek ik voor u een vrijblijvend informatiegesprek om u alles haarfijn uit te leggen.
  • Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring (incl. ANBOS certificering) in elektrisch ontharen.
  • Onze ontharingsbehandelingen kunnen door uw ziektekostenverzekeraar vergoed worden, aangezien wij door onze certificering erkend worden. Zo kunt u de factuur bij uw ziektekostenverzekeraar declareren als u hiervoor in aanmerking komt.

Wilt u een afspraak maken?
Bel 070-3585946
Of stuur een email naar: info@bellabel.nl