IPL ontharen

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring (incl. ANBOS certificeringen) met het permanent verwijderen van haren. IPL (Intens Pulsed Light) ook wel flitsen genoemd, is de techniek die ontwikkeld is uit de lasermethode. De energie van de IPL flits wordt door het pigment in de haar omgezet in warmte. De kiemcellen rond de haar worden hierdoor beschadigd, waardoor de haargroei stopt.

Elektrisch ontharen (de blend methode)

Met elektrisch ontharen worden ongewenste haren in het gezicht of op het lichaam definitief verwijderd.
De haren van de “overbehaarde” huid worden haar voor haar behandeld door middel van een steriele/disposable naald waarbij de naald in het haarzakje wordt geschoven.

Waxen (harsen)

Het lichaam wordt snel en effectief onthaard door wax. Dit gebeurt met een zachte wax die de haren goed verwijdert, maar de huid niet aantast. Na het waxen wordt uw huid gereinigd en verzorgd met een zachte olie of verkoelende crème.  Bij Bella Bellezza maken we gebruik van wax, wat de behandeling zeer geschikt maakt voor mensen met een gevoelige huid. Voor het gezicht, oksels en brazilian gebruiken we Lycon Hot wax en Lycojet om de meest kleine haartjes ook te verwijderen.

Wilt u een afspraak maken?
Bel 070-3585946
Of stuur een email naar: info@bellabel.nl