Revitalash

Revitalash® is 2 jaar op rij verkozen tot de meest favoriete wimper verzorgingslijn voor mooie wimpers! Het wimper serum Revitalash is een verzorgingsproduct en zorgt voor een zichtbare verbetering van uw natuurlijke wimpers.

Uw wimpers worden langer en voller binnen 12 weken!

De formule van Revitalash Advanced is een cosmetische doorbraak voor tekenen van veroudering en stress van de wimpers zoals droge, breekbare en fragiele wimpers. Een gepatenteerde mix van wetenschappelijke geavanceerde technologie en natuurlijke botanische stoffen helpen uw wimpers te beschermen tegen breekbaarheid, broosheid en verbeteren de flexibiliteit, hydratatie en glans voor prachtige wimpers.

2,0 ml serum €79,00 (gaat ruim 3 maanden mee)

Revitabrow

Het RevitaBrow wenkbrauwserum bevat krachtige werkstoffen die ervoor zorgen dat de haarzakjes intensief gevoed worden. Uw wenkbrauwhaartjes worden hierdoor gezonder en sterker. “Gaten” worden opgevuld of dunner wordende wenkbrauwen worden weer mooi vol. Met als eindresultaat mooie volle en egale wenkbrauwen. Dit product heeft de afgelopen jaren 7 beauty awards gewonnen!

3,0 ml serum €84,00  (gaat ruim 3 maanden mee)

Contact Bella Bellezza
revitalash

Wilt u een afspraak maken?
Bel 070-3585946
Of stuur een email naar: info@bellabel.nl