Blink

Mooie ogen weerspiegelen zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid. Het woord ‘Blink’, letterlijk vertaald knipoog, refereert aan het herhaaldelijk charmant openen en sluiten van de oogleden. Blink streeft naar het op de markt brengen van kwalitatief hoogwaardige producten gerelateerd aan wimperextensions.

Het merk bevat alle producten die bijdragen aan het expressioneren en stylen van de wimpers. Hiertoe behoren alle materialen die gebruikt worden om wimpers te verlengen alsmede cosmetische make-up producten als mascara’s en eyeliners. Het uiteindelijke doel is de schoonheid van de ogen nog meer tot uitdrukking te brengen.

Het merk heeft betrekking op alle soorten producten omtrent de nazorg van wimperextensions. Alles voor het verzorgen en beschermen van extensions en het voorkomen van irritaties aan de gevoelige huid rondom de ogen. Met inbegrip van voedende producten om de natuurlijke wimpergroei te stimuleren.

Blink is marktleider op het gebied van wimperextensions! Jaren lange expertise en innovaties hebben gezorgd voor een sterk en kwalitatief hoogstaand merk.

blink

Wilt u een afspraak maken?
Bel 070-3585946
Of stuur een email naar: info@bellabel.nl