Bella Bellezza tijdelijk gesloten in verband met het Coronavirus

Zodra de vooruitzichten weer beter worden ben ik u/je graag weer van dienst.

Tijdelijk 10% korting op alle Dermalogica producten!

Voor vragen over je huidverzorging of aanvulling van je Dermalogica producten (deze kan ik altijd bij je afgeven op een gewenst tijdstip zonder extra kosten) neem dan alsjeblieft contact met mij op via 06-42751693 of een stuur een bericht via WhatsApp.

Over Bella Bellezza

Emilienne Lagas

Emilienne Lagas, eigenaresse van Bella Bellezza is een door klanten zeer gewaardeerd vakvrouw. Zij neemt meer dan vijfentwintig jaar ervaring mee in haar dagelijkse beroep als Schoonheidsspecialiste. Zij is voortdurend bezig met het verkennen van noviteiten uit de beauty branche en past deze toe in haar salon voor huidverbetering & (definitief) ontharen.
Bella Bellezza is sinds 1991 een erkend Huidverzorgings instituut in Scheveningen/Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in Dermalogica gezichtsbehandelingen, Microneedling, IPL- & Elektrisch ontharen, Acné behandelingen, Hydrodermabrasie en Waxen.
Bella Bellezza staat ingeschreven bij de ANBOS, branchevereniging voor gediplomeerde- en gespecialiseerde schoonheidsspecialistes. Op basis van erkende specialisaties kunt u bepaalde behandelingen laten vergoeden door uw ziektekostenverzekeraar zoals bijvoorbeeld Acné behandelingen en Overbeharing in het gelaat. Meer informatie hierover is te vinden via deze link
Emilienne Lagas

Actie van de maand

Wil je af van droogte schilfertjes/velletjes op je huid?

Dat kan met Dermalogica Daily Superfoliant:
  • Zorgt voor een super zachte gepolijste huid.
  • Is mild genoeg voor dagelijks gebruik, maar krachtig genoeg voor onmiddellijk zichtbaar resultaat.

                                  +

Een Handgemaakte Fairtrade Shawl (t.w. van 27,50) cadeau bij aankoop van Dermalogica Daily Superfoliant

Deze (bij gebrek aan…) Winter deal nu voor de prijs van:  69,90

(zo lang de voorraad strekt)