Gezichtsbehandeling Den Haag

Een heerlijke gezichtsbehandeling in Den Haag kan wonderen doen voor je huid en gemoedstoestand. Een effectieve gezichtsbehandeling doet namelijk wat het belooft voor de huid en werkt tegelijk heerlijk ontspannend. Daarnaast draagt het bij aan een goede verzorging van jouw huid.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in diverse gezichtsbehandelingen, waaronder anti-aging en acné behandelingen. Wil jij graag een (specifieke) gezichtsbehandeling boeken in een schoonheidssalon in Den Haag? Komen relaxed alleen genieten en laat je huid verwennen bij beauty- & schoonheidssalon Bella Bellezza. Wij laten je huid weer natuurlijk stralen.

Onze merken: Dermalogica en Valmont

Voor onze gezichtsbehandelingen gebruiken we methoden en merken waar we achter staan. De meest gebruikte merken voor diverse effectieve behandelingen voor het gelaat zijn Dermalogica en Valmont.

Zo staat Dermalogica voor no-nonsense en draait het puur om een gezonde huid. Het gaat hier niet om vertroetelen, maar om het effectief gezond krijgen van de gezichtshuid. Dit merk past nieuwe, hightech, effectieve formules toe en vermijdt stoffen die slecht zijn voor de huid, zoals veel oliën, alcohol, lanoline en kleur- en geurstoffen.

Dermalogica

Daarnaast werken wij in onze schoonheidssalon veel met het merk Valmont, dat haar producten baseert op celtherapie. Met Valmont kunnen wij goed behandelingen aanbieden die daadwerkelijk huidveroudering vertragen, de huid goed hydrateren, anti-oxideren en zorgen voor een regenererende werking. Valmont is de meest efficiënte methode om alle typen van huidbeschadiging (zon, veroudering, herstel vochtarme huid, etc.) te behandelen.

Onze gezichtsbehandelingen

Je kunt bij ons terecht voor de volgende gezichtsbehandelingen in Den Haag:

  • Dermalogica Skin Treatment (60 – 90 min)
  • Dermalogica Oogcontour (45 min)
  • Valmont complete behandeling met collageen vlies
  • Exclusieve Valmont behandeling

Al onze gezichtsbehandelingen duren minimaal een uur tot 90 minuten. Bekijk hier de tarieven per behandeling. Naast behandelingen voor het gezicht kun je ook in onze beauty- en schoonheidssalon terecht voor (definitief) ontharen, massage voor het lichaam, permanente make-up, wimperextentions en divese anti-aging behandelingen, zoals micro needling en hydrodermabrasie.

Acné behandeling

Wil jij graag een gezichtsbehandeling voor het behandelen van (extreme) acné? Bij iedereen kan acné zich op een andere manier voordoen. Daarom krijg je altijd een persoonlijk behandelplan. Daarbij wordt gelet op: de ernst van de aandoening (flinke ontstekingsverschijnselen of slechts mee-eters), de klachten, het optreden van littekenvorming, leeftijd en geslacht. Al deze factoren bepalen welke behandelmethode(s) en producten het beste resultaat zullen bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij goed aan de hand van een huidscan bepalen wat voor jou het meest effectief zal zijn.

Je bent van harte welkom bij Bella Bellezza om op intakegesprek te komen. De intake duurt zo’n 30 minuten en is online of telefonisch te boeken op afspraak. De intake is gratis als je met een persoonlijk behandelplan start.

Maak online je afspraak

Ben jij toe aan een goed hydraterende, zuiverende, voedende of verjongende behandeling? Rechts onderin kun je direct online een afspraak maken voor een heerlijke gezichtsbehandeling in Den Haag bij schoonheidssalon Bella Bellezza. Je wordt warm ontvangen in de salon en kunt erop vertrouwen dat je in goede, ervaren handen bent.

Heb je een vraag aan de schoonheidsspecialiste? Neem dan gerust contact op, we helpen jou graag aan stralende en gezonde huid.

Gezichtsbehandeling