Wie is Emilienne Lagas?

Emilienne Lagas, eigenaresse van Bella Bellezza, is een door klanten, zeer gewaardeerd vakvrouw. Zij neemt meer dan vijfentwintig jaar ervaring mee in haar dagelijkse beroep als schoonheidsspecialiste. Zij is voortdurend bezig met het verkennen van noviteiten uit de beauty branche en past deze toe in haar salon voor huidverbetering & (definitief)ontharen.

Missie

Emilienne ’s missie is haar klanten optimaal te behandelen en te bedienen. Dit doet ze met behulp van de nieuwste technieken, betrouwbare en resultaatgerichte behandelingsapparatuur en 4 exclusieve productlijnen met hoogwaardige ingrediënten.

Emilienne Lagas: “Ik vind het belangrijk dat een verzorgingsmerk op basis van onderzoek of beelden scoort op huidverbetering. Ik mag wel zeggen dat dat bij alle lijnen die we voeren de reden is waarom we zo enthousiast over de productlijnen zijn. Met deze 4 verzorgingslijnen kunnen we veel vrouwen en mannen met verschillende wensen, budgetten en huidtypes de geschikte behandeling adviseren.”

Schoonheidsspecialiste Emilienne werkt in de microstructuur van de huid d.m.v. IPL, Hydrodermabrasie en huidverzorgingsproducten op basis van Celtherapie. Hierdoor worden prachtige resultaten behaald. Veel mensen kunnen hun ideale huid hiermee al bereiken, zonder medische ingrepen: een stralende schoonheid die er natuurlijk uitziet.

Opleidingen en specialisaties

Nadat Emilienne Lagas haar opleiding voor schoonheidsspecialiste met succes heeft afgerond in 1991, is zij in datzelfde jaar gestart met Bella Bellezza. Emilienne is zich altijd verder blijven ontwikkelen op het gebied van huidverbetering en zij heeft zich verdiept in alle vormen van (permanente) ontharing.

Ze behaalde aanvullende diploma’s en volgde cursussen in onder meer:

  • het verzorgen van de mannenhuid;
  • elektrisch ontharen;
  • IPL- en Lasertherapie;
  • massagetechnieken;
  • permanente make-up;
  • acne;
  • verwijderen van bloedblaasjes en steelwratjes zonder littekens;
  • het verminderen van storende pigmentenvlekken.

Nieuwste ontwikkelingen

De nieuwste ontwikkelingen om huidverbetering te realiseren liggen in het verlengde van ontharen met (laser)licht. De kennis en ontwikkelingen t.b.v. huidverbetering met lichttherapie zullen, volgens Emilienne, de komende jaren nog een verdere ontwikkeling doormaken. Zonder dure chirurgische ingrepen zijn er legio aan behandelingen mogelijk met vaak fantastische resultaten.

Praktische kennis en ervaring

Haar contact met CTI, de marktleider in elektrische epileer apparatuur, is een waardevolle zakelijke relatie voor haar. Zij heeft dankzij deze relatie veel praktische kennis van de techniek en behandelingen opgedaan. Namens CTI verzorgt zij de presentaties en behandelingen op beurzen en symposia waar CTI aan deelneemt. Tevens onderhoudt zij frequent contact met autoriteiten uit het vakgebied en de hieruit voortvloeiende betrokkenheid bij het testen van nieuwe behandeltechnieken en apparatuurvergelijkingen t.b.v. publicaties in de branchevakbladen.

Vergoeding ziektekostenverzekeraars

Emilienne is kernlid van de ANBOS branchevereniging en laat al haar specialisaties registreren, waardoor haar cliënten in aanmerking kunnen komen voor vergoedingen van haar behandelingen door ziektekostenverzekeraars.

Kennisniveau

Het team van Bella Bellezza laat zijn kennisniveau en professionaliteit niet verslappen en blijft openstaan voor innovaties. Emilienne bezoekt regelmatig vaktrainingen, beurzen, congressen en seminars. Deze kennis past zij vervolgens weer toe tijdens het behandelen en adviseren van haar cliënten.

Wilt u een afspraak maken?
Bel 070-3585946
Of stuur een email naar: info@bellabel.nl