Valmont

Valmont is een luxueus Zwitsers cosmetica merk dat zich richt op het voorkomen en bestrijden van de gevolgen van het ouder worden van de huid. Het doel van de Valmont producten en behandelingen, is om de verschijnselen van degeneratie en aantasting van de huid te voorkomen en te herstellen.

valmont
valmont-1
valmont-2
valmont-3

Waarom Valmont?

Het prestigieuze Zwitserse merk Valmont is op basis van celtherapie en wordt in Nederland door meer dan 100 exclusieve schoonheidsinstituten en spa’s verkocht. Bella Bellezza heeft gekozen voor Valmont omdat, dit merk al meer dan 25 jaar helpt de zichtbare tekenen van het ouder worden te verminderen. Valmont maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica en formuleert uiterst luxueuze anti-aging cosmetica met zichtbare resultaten en langdurige werkzaamheid. Dit zijn specifieke eigenschappen waar Bella Bellezza 100% achter staat.

Meest efficiënte methode

Bovendien loopt Valmont voorop in de ontwikkeling van celtherapie met de grondstoffen RNA (vertraagt huidveroudering) en DNA (volmaakt en verhoogt de werking van RNA). Uit onderzoek is gebleken dat deze grondstoffen de huid hydrateren, anti-oxideren en een regenererende werking hebben. Valmont is de meest efficiënte methode om alle typen van huidbeschadiging (zon, veroudering, herstel vochtarme huid, etc.) te behandelen voor zowel thuisgebruik als onderdeel van onze behandelingen.

Meer over Valmont

Wilt u meer lezen over Valmont en over cellulaire cosmetica? Kijk dan eens op de site van Valmont waar u meer achtergrondinformatie vindt over o.a. ingrediënten.
Uiteraard kunnen we u in onze salon ook alles vertellen over dit mooie merk en de bijbehorende behandelingen en producten.

Wilt u een afspraak maken?
Bel 070-3585946
Of stuur een email naar: info@bellabel.nl

Prijslijst Valmont

Oogcontour behandeling
Voorkom kraaienpootjes en vermoeidheid tekenen rond de ogen.

45 min 45,00

Express behandeling
Wil je een Valmont behandeling uitproberen of heb je weinig tijd… boek express.

45 min 45,00

Compacte behandeling
Even een uurtje voor jezelf…..en wil je het beste voor je huid.

60 min 65,00

Complete behandeling met crème-masker
Nu mag je ontspannen, je huid wordt verzorgd met celtherapie producten… dat zie je en dat voel je.

90 min 80,00

Complete behandeling met collageen vlies
Van deze luxe behandeling mag je verwachten dat er een “toverstafje” over je huid is gegaan. Het resultaat is altijd goed. Een combinatie van exclusieve Intensiviteit en pure zachtheid.o.

90 min  €  109,00

Exclusieve Valmont behandeling
Valmont kent 4 thema’s: Energie, Hydratatie, Glans en Anti-aging. Aan onze complete behandeling met collageen vlies wordt een geconcentreerde thema ampul toegevoerd.

90 min v.a. 120,00