Sothys

De make-up artikelen van Sothys zijn van een zeer goede kwaliteit. De vormgeving van de artikelen zijn modern chique en vanzelfsprekend ook van een degelijke kwaliteit. Hieronder een korte beschrijving van elk afzonderlijk make-up product.

LIPPENSTIFTEN

Lipstick met nieuwe vederlichte textuur.
De romige textuur smelt perfect samen met de lippen en omhult de lippen met een hydraterende en voedende laag voor een natuurlijk vol effect.

De gebruiksters waarderen het voedende effect en de houdbaarheid.

OOGPOTLOOD

Universeel zwart oogpotlood
Dit is een oogpotlood, eyeliner en kohl ( kajalstift)* met crème-achtige textuur waarmee u snel en gemakkelijk ieder make-upeffect bereikt, van eenvoudig tot feestelijk.
Dit waterproof product houdt de hele dag perfect.

De voordelen van het product: geïntegreerde vervager.

Wilt u een afspraak maken?
Bel 070-3585946
Of stuur een email naar: info@bellabel.nl

MASCARA ESSENTIELE

Intense kleur voor vollere, gestructureerde en langere wimpers.

De voordelen van het product: het geavanceerde borsteltje dat de wimpers scheidt en tegelijkertijd in vorm buigt.

WENKBRAUWPOTLOOD

Voor een perfecte blik kunt u met dit fijne potlood de lijn van de wenkbrauwen tekenen en de minder volle delen van de wenkbrauw bijtekenen. Houdt perfect.

TEINT SATINE

De vloeibare satijnachtige Teint satiné heeft een zeer comfortabele textuur voor een ideale dekking en gedurende 8 uur hydratatie. De poriënstructuur wordt door teint Satine zichtbaar geminimaliseerd.

95% van de gebruiksters constateert een onmiddellijk glad effect.

DE ILLUMINATOR

Drie producten in één!

De 3 kleuren van het Trio illuminator worden afzonderlijk gebruikt of gemengd, al naargelang het gewenste make-upeffect.
Gebruik als zonnepoeder door 3 kleuren te mengen om de teint te sublimeren, als blush om het gezicht vorm te geven en als basis of highlighter op de oogleden!