huidverzorging op basis van kruidencombinaties

Neoderma is huidverzorging op basis van actieve kruidencombinaties. Neoderma brengt “Schoonheid terug naar de natuur”. Actieve kruiden als ingrediënten voor de bekende peeling van Neoderma, “de chinese kruiden peeling” of ook wel de “Neoderma kruiden peeling”.

Neoderma

De Biopeeling van Neoderma is één van de meest effectieve behandelingen voor een huid met:

  • acné
  • onzuiverheden
  • pigmentvlekken
  • rosacea
  • “rokers huid”
  • grove poriën

De Biopeeling op basis van diverse kruiden gaat de celdeling van de huid versnellen en deze binnen 14 dagen voorzien van een nieuwe opperhuid. Voor het meest effectieve resultaat en directe aanpak van een probleemhuid adviseren wij de Biopeeling kuur. De huid zal met de Biopeeling 3x in 14 dagen behandeld worden en zichtbaar resultaat geven.

Deze behandeling kunt u vergoed krijgen door uw ziektekostenverzekering.

Wilt u een afspraak maken?
Bel 070-3585946
Of stuur een email naar: info@bellabel.nl

Chinese kruidenpeeling

De Neoderma Bio-Peeling is op basis van Chinese kruiden. Het heeft een therapeutische en verjongende werking, en normaliseert alle huidfuncties. Uniek is dat de peeling drie of vier problemen tegelijk kan verhelpen.

Neoderma Biopeeling (chinese kruidenpeeling) 75 min 72,50
Neoderma Biopeeling (chinese kruidenpeeling) incl. massage 75 min 77,50

De peeling

De Neoderma Biopeeling, evenals de andere Neoderma producten, is gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en perfluorcarbon. Het is de meest geavanceerde vorm van kruidentherapie voor de huid. De biopeeling is ontwikkeld door een dermatoloog/ kosmoloog en wordt uitsluitend in de betere schoonheidssalons uitgevoerd door speciaal daarvoor geschoolde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Als geen andere peeling heeft de Neoderma Biopeeling geen bijwerkingen. Omdat de peeling puur natuurlijk is, is deze niet agressief (dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn.) De klant hoeft er dus niet voor thuis te blijven. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als voor mannen. Is speciaal geschikt voor de donkere, gevoelige allergische en dunne, couperose huid.

De behandeling

De behandeling is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon en verschillende kruiden: Chinese kruiden van de familie fytoplankton (algen), melisse, peperita extract, goudsbloem, kamille en duizendblad. De kruiden worden aangebracht op de gereinigde huid. Na de peeling volgt een verzachtend crèmemasker waarna de behandeling wordt afgemaakt met aangepaste huidverzorgingsproducten met perfluorcarbon. Gedurende 12-24 uur na de behandeling voelt de klant meestal een lichte prikkeling op de behandelde huiddelen en is soms een sterke doorbloeding zichtbaar. Bij de behandeling van acné kan zich een ‘explosie’ van puistjes voordoen, één tot enkele dagen na de behandeling. De huid gaat zich zelf van binnenuit reinigen. De behandeling kan eindeloos worden herhaald. Een lichte schilfering van de huid is normaal. Wel voelt de huid de vierde dag na de behandeling droog en strak aan. De behandeling werkt nog tien dagen in de huid door.

Toepassing

Omdat de Neoderma Biopeeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Dus zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloede (rokers)huid.

Toepasbaar als eenmalige behandeling bij of in plaats van een schoonheidsbehandeling (preventieve werking) of als minikuur (3 maal binnen 14 dagen) Deze peeling mag het hele jaar uitgevoerd worden totdat tot het gewenst resultaat is bereikt. Na de behandeling komen veel afvalstoffen vrij. Om deze af te voeren adviseren wij elk uur een glas water te drinken. Bovendien worden alle huidfuncties genormaliseerd.

Uniek is dat met de peeling 3 á 4 huidproblemen in één keer behandeld kunnen worden en dat de peeling het hele jaar door toegepast kan worden. U kunt beschermt, met de Sun Block van Neoderma, in de zon (die waterproof is en waar make-up overheen kan).

Na de behandeling is het beter gedurende één week niet onder de zonnebank te gaan, wegens gevaar voor uitdroging van de huid. Al raden wij de zonnebank in zijn geheel af omdat dit sowieso schade aan de huid kan veroorzaken.

Contact Bella Bellezza