Wilt u een mooie, gladde huid die op natuurlijke wijze verjongd wordt?

De focus van Bella Bellezza in Den Haag ligt op huidverbetering in plaats van op huidverzorging alleen. Onze getrainde specialistes bieden u een schoonheidsbehandeling op maat. Met behulp van onze merken Neoderma, Dermalogica, Sothys en Valmont, heeft Bella Bellezza voor ieder huidprobleem een oplossing.

Waarom kiest u voor gezichtsbehandelingen bij schoonheidssalon Bella Bellezza?

Omdat het team van Bella Bellezza zich bezig houdt met het verkennen van noviteiten uit de beautybranche, bent u verzekerd van behandelingen die worden gegeven met topmerken die zich voortdurend innoveren.

Wilt u de zichtbare tekenen van het ouder worden bestrijden?

Alleen de beste ingrediënten, technieken en resultaten zijn voor uw huid goed genoeg. Dat begrijpt het team van Bella Bellezza als geen ander.

Als u meer wilt weten over de achtergrond van Bella Bellezza, kijk dan eens op de pagina over schoonheidsspecialiste en eigenaresse Emilienne Lagas.

Hieronder treft u een overzicht van onze merken.

Wilt u een afspraak maken?
Bel 070-3585946
Of stuur een email naar: info@bellabel.nl

gezichtsbehandeling3

Neoderma Den Haag

De Neoderma Biopeeling, evenals de andere Neoderma producten, is gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en perfluorcarbon.
Het is de meest geavanceerde vorm van kruidentherapie voor de huid.

dermalogica4

Dermalogica Den Haag

Dermalogica is meer dan een beauty of luxe merk, het richt zich voornamelijk op het verbeteren van de huidconditie en het gezond houden van de huid.

gezichtsbehandeling2

Valmont Den Haag

Valmont is een luxueus Zwitsers cosmeticamerk dat zich richt op het voorkomen en bestrijden van de gevolgen van het ouder worden van de huid. Het doel van de Valmont producten en behandelingen, is om de huid te herstellen.