Revitalash

Revitalash Wimpers voller in 12 weken

Revitalash® is 2 jaar op rij verkozen tot de meest favoriete wimper verzorgingslijn voor mooie wimpers! Het wimper serum is een verzorgingsproduct en zorgt voor een zichtbare verbetering van uw natuurlijke wimpers.

Revitalash

De formule van Revitalash Advanced is een cosmetische doorbraak voor tekenen van veroudering en stress van de wimpers. Voorbeelden hiervan zijn droge, breekbare en fragiele wimpers. Een gepatenteerde mix van wetenschappelijke geavanceerde technologie en natuurlijke botanische stoffen helpen uw wimpers te beschermen tegen breekbaarheid, broosheid en verbeteren de flexibiliteit, hydratatie en glans. Het resultaat hiervan zijn prachtige wimpers.

Revitabrow

Het RevitaBrow wenkbrauwserum bevat krachtige werkstoffen die ervoor zorgen dat de haarzakjes intensief gevoed worden. Uw wenkbrauwhaartjes worden hierdoor gezonder en sterker. “Gaten” worden opgevuld of dunner wordende wenkbrauwen worden weer mooi vol. Met als eindresultaat mooie volle en egale wenkbrauwen. Dit product heeft de afgelopen jaren 7 beauty awards gewonnen!