Permanente Make-Up

Permanente Make-Up bij Bella Bellezza

Infralash

Een infralash is een zeer natuurlijk lijntje tussen de wimpers. Deze lijntjes kunnen zowel in de onderwimpers als in de boven wimpers worden aangebracht. Ideaal voor mensen die weinig tot geen wimpers hebben, of een vollere wimperrand willen zonder duidelijke eyeliner lijn.

Ontharen

Eyeliner

Een eyeliner laten zetten met permanente make up is ideaal voor mensen die het gemak willen van altijd perfecte eyeliners die niet uitlopen. Handig voor mensen die hier geen tijd aan willen/kunnen besteden maar er toch altijd verzorgd uit willen zien. Eyeliners kunnen van smal tot breed gepigmenteerd worden bij zowel onder- als bovenoogleden in diverse uiteenlopende kleuren.

Aanvullende informatie

Het aanbrengen van alle nieuwe pigmentaties vindt plaats in drie behandelingen. Het mooiste resultaat wordt  verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen in drie behandelingen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in een of twee keer wordt ingezet. Bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken qua vorm en kleur. Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst.

De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. U ziet dan ook, 3-4 dagen na de behandeling, wat er gebeurt: de pigmentatie wordt lichter. Bij de volgende twee behandelingen worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

U dient de behandelde huid drie dagen droog te laten, dus geen water, niet zwemmen, sauna enzovoort.

Eyeliner boven€400,00
Infralash boven€ 350,00
PMU - Intake € 1,00
PMU - Lippen€ 450,00
PMU - Wenkbrauwen € 350,00