Micro Needling

Micro Needling

De Micro needling behandeling is erop gericht om de huid te verstevigen en zichzelf te laten herstellen. De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.  Daarnaast zorgen de minuscule gaatjes, die het instrument in de in de huid achterlaten, ervoor dat actieve ingrediënten in huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen.

Na een of meerdere behandelingen* zijn onder meer de volgende resultaten te verwachten:

  • De productie van collageen en elastine neemt toe, rimpels en fijne lijntjes nemen af
  • De huid wordt gladder, zachter en steviger
  • De huidstructuur wordt gelijkmatiger met fijnere poriën
  • Zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes kunnen vervagen

* Net als bij andere huid verbeterende behandelingen geldt: hoe meer behandelingen, hoe beter het resultaat. Wij adviseren een kuurverband van 3-6 behandelingen binnen 3 maanden. 

Ontharen

Micro Needling bij Bella Bellezza

Voorafgaand de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een uitgebreid intakegesprek plaats. De behandelaar kan de huid zo goed beoordelen en een behandelplan opstellen.

Eventueel in combinatie met Dermalogica peeling of Microdermabrasie. Deze combinatie is alleen mogelijk indien de huid al enkele keren een Microneedling behandeling heeft ondergaan. Tijdens het gesprek zullen wij u hier meer informatie over verstrekken.

20190528_125419

Na de behandeling

Na de behandeling zal de huid er roder uit zien, tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. Deze verschijnselen zullen na een dag afnemen. Twee tot drie dagen na de behandeling kan de huid wat roder ogen dan normaal. Dit is een positief effect omdat de huid zich dan gaat vernieuwen. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen met een spf30 of spf50 en het verkregen thuisadvies goed op te volgen.

Als je via de Treatwell button (rechts onderaan de pagina) een intakegesprek van 30 minuten boekt kost dit € 5,00. Bij de eerste afspraak krijg je € 10,00 korting om deze betaling weer te compenseren.