Micro Needling met DermaPen 4

Micro Needling

Microneedling met DermaPen 4 is innovatieve- en volledig veilige methode voor celvernieuwing. Via de speciale DermaPen 4 worden op hoge snelheid minuscule perforaties (kanaaltjes) in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn zo klein dat ze niet zichtbaar zijn voor het blote oog.

Na een of meerdere behandelingen* zijn onder meer de volgende resultaten te verwachten:

  • De productie van collageen en elastine neemt toe, rimpels en fijne lijntjes nemen af
  • De huid wordt gladder, zachter en steviger
  • De huidstructuur wordt gelijkmatiger met fijnere poriën
  • Zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes kunnen vervagen

* Net als bij andere huid verbeterende behandelingen geldt: hoe meer behandelingen, hoe beter het resultaat. Wij adviseren een kuurverband van 3-6 behandelingen binnen 3-12 maanden afhankelijk van uw leeftijd.

microneedling detail

Micro Needling met de DermaPen 4 bij Bella Bellezza

Voorafgaand de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een uitgebreid intakegesprek plaats en maken wij foto’s van uw huid met onze Observ 520. De behandelaar kan de huid zo goed beoordelen en een behandelplan opstellen.

Eventueel afwisselend met een Dermalogica peeling of een Hydrodermabrasie behandeling. Tijdens het  intakegesprek zullen wij u hier meer informatie over verstrekken.

20190528_125419

Na de behandeling

Er is een korte herstelperiode, de rode huid duurt gemiddeld 24 uur, voor sommige huidtypes kan de roodheid iets langer aanhouden.  50%  van de roodheid is na 4-6 uur verdwenen.

Wij adviseren om de huid goed te beschermen met een spf30 of spf50 en het verkregen thuisadvies op te volgen.

Als je via de Treatwell button (rechts onderaan de pagina) een intakegesprek van 30 minuten boekt kost dit € 1,00.  Wij brengen dit echter niet rekening na de afspraak.