Elektrisch Ontharen

Elektrisch Ontharen

Met elektrisch ontharen worden ongewenste haren in het gezicht of op het lichaam definitief verwijderd.
De haren van de “overbehaarde” huid worden haar voor haar behandeld door middel van een steriele/disposable naald waarbij de naald in het haarzakje wordt geschoven. In het haarzakje coaguleren (verbranden) we de haarpapil die vlak onder de haarwortel zit zodat hier geen nieuwe haar meer kan groeien. Ideaal voor kleine oppervlakken, alle haarkleuren, alle huidskleuren, alle seizoenen.

IMG_1694

Elektrisch Ontharen bij Bella Bellezza

 

Elektrisch ontharen is niet geheel pijnloos. Wel kan de stroomsterkte aangepast worden aan de pijngrens, zodat het voor iedere cliënt goed te ondergaan is.

De behandelperiode varieert van enkele maanden tot soms 2 jaar. Bij aanvang van het ontharen zal de frequentie van behandelen regelmatig zijn, na een paar weken kunnen we bij de meesten klanten de behandel frequentie verlagen en of de behandeltijd verkorten. Terwijl vaak in het 2e jaar er maar incidenteel afspraken geboekt worden. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid haren en de grootte van het te behandelen gebied.

 

IMG_1680

Eerste afspraak 30 minuten€ 45,00
20 minuten€ 37,50
30 minuten€ 50,00
45 minuten€ 72,50
60 minuten€ 90,00

Aanvullende informatie

  • U heeft meer haren dan u denkt (100 tot 500 haarzakjes per cm2), daarom duurt het langer dan u hoopt (anderhalf jaar gemiddeld)
  • Wat het u gaat kosten: geld en geduld
  • Wat u ervan mag verwachten: gladde huid en gemak
  • Graag boek ik voor u een vrijblijvend informatiegesprek om u alles haarfijn uit te leggen
  • Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring (incl. ANBOS certificering) in elektrisch ontharen
  • Onze ontharingsbehandelingen kunnen door uw ziektekostenverzekeraar vergoed worden, aangezien wij door onze certificering erkend worden. Zo kunt u de factuur bij uw ziektekostenverzekeraar declareren als u hiervoor in aanmerking komt.