Chinese Kruidenpeeling

Chinese Kruidenpeeling

De Neoderma Bio-Peeling is op basis van Chinese kruiden. Het heeft een therapeutische en verjongende werking, en normaliseert alle huidfuncties. Uniek is dat de peeling drie of vier problemen tegelijk kan verhelpen.

De Biopeeling van Neoderma is één van de meest effectieve behandelingen voor een huid met:

  • Acné
  • Onzuiverheden
  • Pigmentvlekken
  • Rosacea
  • “Rokers huid”
  • Grove poriën
IMG_1653

Chinese Kruidenpeeling bij Bella Bellezza

De peeling

De Biopeeling op basis van diverse kruiden gaat de celdeling van de huid versnellen en deze binnen 14 dagen voorzien van een nieuwe opperhuid. Voor het meest effectieve resultaat en directe aanpak van een probleemhuid adviseren wij de Biopeeling kuur. De huid zal met de Biopeeling 3x in 14 dagen behandeld worden en zichtbaar resultaat geven.

De peeling is niet agressief (dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn.) De klant hoeft er dus niet voor thuis te blijven. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als voor mannen. Is speciaal geschikt voor de donkere, gevoelige allergische en dunne, couperose huid.

IMG_1646

De behandeling

Gedurende 12-24 uur na de behandeling voelt de klant meestal een lichte prikkeling op de behandelde huiddelen en is soms een sterke doorbloeding zichtbaar. Bij de behandeling van acné kan zich een ‘explosie’ van puistjes voordoen, één tot enkele dagen na de behandeling.  De behandeling kan eindeloos worden herhaald. Een lichte schilfering van de huid is normaal. De huid kan de vierde dag na de behandeling droog en strak aanvoelen. De behandeling werkt nog tien dagen in de huid door.

Toepassing

Omdat de Biopeeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Dus zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloede (rokers)huid.

Toepasbaar als eenmalige behandeling bij of in plaats van een schoonheidsbehandeling (preventieve werking) of als minikuur (3 maal binnen 14 dagen) Deze peeling mag het hele jaar uitgevoerd worden totdat tot het gewenst resultaat is bereikt. Na de behandeling komen veel afvalstoffen vrij. Om deze af te voeren adviseren ruim water te drinken. Bovendien worden alle huidfuncties genormaliseerd.

Het aan te bevelen om na de behandeling ruim zonne/ UV-bescherming aan te brengen en is het beter gedurende één week niet onder de zonnebank te gaan.